• Bőrpír

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Azzal a kérdéssel fordulok önhoz,hogy alkohol fogyasztása esetén a legtöbb esetben az arcom teljesen bepirul,olykor a tünetek a hátamon és a mellkasomon is jelentkeznek valamint ilyenkor mindíg melegem van,ha megjelennek a tünetek.Ezzel mit lehetne tenni ? Utánna olvastam a témának és az egyik oknak a B3 vitaminhiányt jelölik meg.Ezzel összefüggésben gondolom,hogy ez lehet a baj,mert egy évben többször kijön rajtam a herpesz,amire egy gyógyszerész ismerősöm ajánlotta,hogy szedjek B vitamint mert akkor ez segít a herpesz kialakulásának megakadályozásában. A kérdés végül is az lenne,hogy mit lehetne ezzel a bőrpírral tenni,hogy alkohol fogyasztása esetén ne jelentkezzen ? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a alkohol témában

        Tisztelt Kérdező!

        Léteznek olyan krémek (pl.Sensibio AR, Ruboril), melyek segíthetnek a problémán. De a legfontosabb az, hogy ne fogyasszon alkoholt, mert érbeidegzési zavara is van, mely hosszú távon állandósult bőrpírt, hajszálértágulatokat, pattanásokat okozhat.  

         Dr. Bodnár Edina


           


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-03 22:38:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 14:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő/Úr. Olyan problémával fordulnék Önhöz,ami pár hónapja már eléggé megkeseríti a mindennapjaim. Az gyűrűs ujjamon keletkezett egy kis piros folt. A folton apró sárgás hólyagok keletkeztek amik idővel kifakadtak és...
        Tisztelt Doktornő, Az alábbi problémával kapcsolatban szeretném a véleményét kérni, sajnos több gyógyszert és módszert is kipróbáltam az elmúlt évek során, de teljesen eredménytelenül. A bőrömön a mellékelt fotókon is látható...

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés