• Száraz bőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr A problémám az lenne, hogy a péniszemen, inkább a makk felé eső részeken, foltokban ki van száradva a bőröm (a fitymán is). Nem viszket, nem fáj, nem éget, nincs semmi más tünetem. A száraz felületet könnyen le tudom dörzsölni. Tisztálkodás után pedig nem is látszik semmi (lehet a nedvesség hatására). Ezek a tünetek jelentkeztek már korábban is (kb. 2 hónapja), de maguktól elmúltak, (ezért nem gondoltam, hogy probléma lehet). Igaz akkor a tünetek jelentkezése után óvszert használtunk a barátnőmmel, de miután elmúltak, nem használtuk (mivel lassan 2 éve vagyunk együtt). Viszont kb. 1,5 hete újra megjelent a bőrszárazság. Kérdésem az lenne, hogy ezek a tünetek mire utalhatnak (fertőzés vagy allergiás reakció stb.), érdemes-e próbálkozni valamilyen kenőcssel, és kell-e keressek valamilyen különleges szakorvost, vagy egy "normál" bőrgyógyászaton tudnak segíteni? Segítségét előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a száraz bőr témában

        Tisztelt Kérdező!

        Allergiás reakció és fertőzés tünete is lehet, ezért azt tanácsolom, hogy forduljon STD Szakrendeléshez.

         Dr. Bodnár Edina


         
         
          
          
         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-29 20:20:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 09:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés