Pitiriazis

Kedves Doktorno.masfel hete pitiriazis rozeat allapitottak meg nalam kaptam ra aeriust es locoid kremet ennek ellenere meg mindig jonnek ki rajtam ujabbb kiutesek.ez normalisnak mondhato vagy kezdjek el aggodni.meddig tarthat az uj kiutesek megjelenese? valaszat koszonom

WEBBeteg szakértő válasza Pitiriazis témában

Tisztelt Kérdező!

Ezt a betegséget vírusfertőzés okozza, és kb. 3-4 hét alatt spontán is elmúlik. A tüneteket ronthatja az irritáció, így a fürdés, zuhanyzás is, ezért fontos a fürdéstilalom, és az hogy ne használjon semmi irritálót a bőrére (tusfürdő, parfüm, zsíros, illatosított krémek) .

 Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2008. december 25., 11:00 ;Megválaszolva: 2008. december 25., 11:00
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Bőrsérülések ujjakon
Fejbőrön barna foltok
Hónalj nyirokcsomó duzzanat
Mohs műtét
Kiütésszerű pöttyök hasi öv...