• Sotret mellett újabb piros folt és tág pólus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Sotretet szedek már 1.5 hónapja.A faggyutermelésemet már elég jól visszaszoritotta(főleg e miatt szedtem mert nagyon zsiros,tág pórusu,foltokban piros volt az arcom)legalábbis eddig ugy gondoltam.A piros foltok nagyjából elhalványodtak a pórusok összehuzódtak.de most egy két napja már megint egy helyen ahol előtte is volt egy piros nagy folt az arcomon teljesen kipirosodott megint(előtte nem volt ott pattanás tehát nem pattanás nyom és attól kicsit nagyobb is)valamint megint egy iszonyuan tág pórus éktelenkedik ott a közelében az arcomon...Miért van ez?még nem állt be a gyógyszer hatása?össze fog még huzódni az a pórus meg el fog megint halványodni az a folt?mert már nagyon idegesit hogy bármit kipróbálok a bőrömre semmi nem hat..pedig szedtem már antibiotikumot(tetraciclin,fogamzásgátló:diane 35)de semmi nem segitett.Ez volt az utolsó reményem..és ugy tünik ez sem használ..Vagy még fog?Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a sotret témában

        Tisztelt Kérdező!

        A Sotret hatása kb. 2-3 hónap alatt áll be, ezért van még remény!


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-22 11:00:20; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés