• Haj és roaccutan2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Köszönöm szépen a válaszát.Amugy ez akkor tényleg furcsa mert szedek mellé fogamzásgátlót és pont a diane 35-t már 10 hónapja ami nem oldotta meg a bőrproblémáimat ezért kezdtem el 5 hónapja a roaccutant is szedni.Akkor most már egyáltalán nem értem miért lehetnek a pattanások hajzsirosodás mert ha a hormonok miatt akkor a diane segitett volna nem?vérképem jó,fogaim is fül orr gégészeti problémám sincs.Ráadásul a diane 35-t nem sokára abba is fogom hagyni(bőrgyógyásszal megbeszéltem tudom hogy nem lehet teherbeesni a roaccutan mellett)mert sok problémám van vele.Most a kérdésem az lenne hogy ebben az esetben mitől lehetnek a bőr problémáim és hogy a roaccután Ön szerint meg fogja oldani?Igazából nem annyira vészes a helyzet de engem mégis zavar...Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a zsíros haj témában

        Tisztelt Kérdező!

        A hajzsírosodás egyetlen oka a faggyúmirigy túlműködés, amit a férfihormonok serkentenek, ezért ha abbahagyja a Diane 35 szedését a hajzsírosodás romlani fog.  

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-22 10:26:42; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 10:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés