• Anyajegy2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Köszönöm az anyajegyem eltávolításával kapcsolatos válaszát. Most egy újabb kérdésemre szeretnék választ kapni. Ma voltam konzultáción az orvosomnál, aki azt tanácsolta, hogy - mivel sok anyajegyet kellene levennie és van amelyik kicsit méretesebb - a lézeres beavatkozást válasszam. Azt mondta, hogy az anyajegyek nem rosszindulatúak /ezt már előzőleg a Debreceni Klinikán is megállapították/, úgyhogy ezt a megoldást tudná javasolni. Szeretném öntől megtudni, hogy valóban bízhatok-e a beavatkozásban! A kivágásról írta ön is, hogy semmilyen negatívuma sincs, el lehet ugyanezt mondani a lézeres beavatkozásról is? Annyit tudok még róla, hogy kisebb heggel jár és hamarabb gyógyul. Válaszát előre is nagyon köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a anyajegy eltávolítás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Jól tudja az előnyeit a lézeres beavatkozásnak, arra figyeljen, hogy csak biztosan jóindulatú dolgot távolíttasson el lézerrel.

         

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-29 16:23:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 14:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés