• keringési zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Köszönöm gyors válaszát.Azzal kapcsolatban irtam hogy 3 hónapja van kb egy piros heg a bőrömön ami hol elhalványul hol piros.Irta hogy keringési viszonytól függ ez.Most az lenne a kérdésem hogy milyen lehetséges okai lehetnek ennek a keringési zavarnak most nálam?Hiszen eddig mindig szépen gyógyultak szerencsére az ilyen nyomok és ilyet még nem tapasztaltam hogy hol piros hol nem.Általában mindig egy darabig piros voltak a pattanás utáni nyomok aztán szépen elhalványult pedig eddig cicaplasttal sem kentem mint ezt már 3.hónapja.Most akkor az is előfordulhat hogy ez már örökre igy marad?::(ez elég elkeserítő számomra:(Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a hegesedés témában

        Tisztelt Kérdező!

        A keringési zavart maga a gyulladás okozta, és kb. 1 év múlva dől el, hogy megmarad-e a nyoma vagy nem.

        Dr. Bodnár Edina bőrgyógyász


         

         

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-19 16:58:53; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 08:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés