Plasztika

Kedves Doktorok! Daganat miatt eltávolították a mellemet.Szilikont ültettek be.Ez már négy éve történt. Maradt egy kis gödör amit áprilisban feltöltöttek saját zsírral. Most úgy érzem van ott egy kemény csomó. Mi lehet az? Köszönöm válaszukat

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza mellplasztika témában

Kedves Kérdező!

Leírása alapaján a második műtéthez használt varróanyag okozta hegesedés lehet a kemény göb oka. Amennyiben bőrpír és fájdalom nem kíséri nagyobb gondra nem kell számítani. Az operáló sebész kollégához érdemes egy kontrollvizsgálatra visszamenni, aki megnyugtatóan meg tudja állapítani van-e sebészeti teendő.

Dr. Boros Miklós sebész

Kérdés: 2008. december 16., 14:13; Megválaszolva: 2008. december 16., 14:13
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Miért viszket,és váladékozik?
PlEVA+ pajzsmirigy , oltás
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás
Bőrkiütések gyermeken