• Érprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Még biztos emlékszik rám többször is irtam azzal kapcsolatban hogy a szemeim alatt egyik napról a másikra kirajzolódtak az erek azután meg észrevettem hogy a testemen mindenhol láthatóbbak lettek és diane35öt szedek.Közben felkerestem egy bőrgyógyászt aki lézeres kezeléssel is foglalkozik és ő azt mondta hogy lézerrel el lehet tüntetni és 15ezer Ft egy kezelés.Ez ok még bele is mennék annyira zavar a dolog de utána elmentem még egy bőrgyógyászhoz ő meg azt mondta meg ne csináltassam csak rosszabb lesz és elég veszélyes is hogy közvetlenül a szem alatt van vissza fog huzódni szedjek rutascorbint c vitamint és cinket nagy dózisban.Mindketten azt mondták hogy a dianénak nincs köze ehhez.Most akkor Ön szerint van esély hogy visszahuzódjanak ezek az erek vagy fontoljam meg a lézerkezelést?Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a lézeres kezelés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Én is azon az állásponton lennék, hogy konzervatív kezelést válasszon, én nem ajánlanám a szem közelében a lézerkezelést, mert tényleg veszélyes lehet.

         Dr. Bodnár Edina bőrgyógyász

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-18 22:04:00; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 08:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy