Érprobléma

Kedves Doktornő! Még biztos emlékszik rám többször is irtam azzal kapcsolatban, hogy a szemeim alatt egyik napról a másikra kirajzolódtak az erek azután meg észrevettem, hogy a testemen mindenhol láthatóbbak lettek és diane35öt szedek. Közben felkerestem egy bőrgyógyászt aki lézeres kezeléssel is foglalkozik és ő azt mondta, hogy lézerrel el lehet tüntetni és 15ezer Ft egy kezelés.Ez ok még bele is mennék annyira zavar a dolog, de utána elmentem még egy bőrgyógyászhoz ő meg azt mondta meg ne csináltassam csak rosszabb lesz és elég veszélyes is hogy közvetlenül a szem alatt van vissza fog huzódni szedjek rutascorbint c vitamint és cinket nagy dózisban. Mindketten azt mondták, hogy a dianénak nincs köze ehhez. Most akkor Ön szerint van esély, hogy visszahuzódjanak ezek az erek vagy fontoljam meg a lézerkezelést? Válaszát előre is köszönöm

Dr. Bodnár Edina válasza lézeres kezelés témában

Tisztelt Kérdező! Én is azon az állásponton lennék, hogy konzervatív kezelést válasszon, én nem ajánlanám a szem közelében a lézerkezelést, mert tényleg veszélyes lehet. Dr. Bodnár Edina bőrgyógyász

Megválaszolva: 2011. augusztus 16.

Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek

Faggyúmirigy kezeltetés
Tisztelt doktorúr/doktornő. Voltam bőrgyógyásznál, megállapította, hogy a péniszemen és a makk alatt faggyúmirigyek találhatóak, olvastam róla sokat, és a...
Travocort krém újbóli használata
Műtéti heg kezelése
Lila foltok testszerte
Melanoma malignum nodulare cutis...
Szeborreás dermatitis
Tisztelt Doktornő! Szeborreás dermatitis-el diagnosztizáltak, kevert arcbőröm van, a homlokom rendkívül zsíros, miteszeres és pattanásos, az arcom többi része...