• Roaccutan sokadik:)

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Köszönöm szépen eddigi válaszait de még lenne egy-két kérdésem a gyógyszerrel kapcsolatban. 1.Miért kell mindenképpen fogamzásgátlóval együtt szedni?Csak a terhesség kizárása miatt vagy csak együtt hatásos? 2.Ön szerint ha abbahagynám a diane35 szedését és nem szednék mellé fogamzásgátlót(biztosan nem élnék nemi életet a kura alatt nincs barátom)akkor is kb 1-2 hónapig tartana a rosszabb periódus?igazából a jövőben nem nagyon szeretnék már fogamzásgátlót szedni mert egy vérvétel során kiderült hogy sajnos nagyszülőktől örököltem a trombózis hajlamot igy jobb vigyázni. 3.Ön szerint(persze tudom hogy ezt nem lehet előre megjósolni)kb mennyire lesz rossz?Mert az egyik ismerősöm azt mondta hogy neki a kura elején iszonyat csunya lett a bőre kb egy hónapig ki se mert menni az utcára..ettől azért kicsit félek:(jelenleg nincs rajtam pattanás de a bőröm nagyon hamar zsirosodik kb óránként kifénylik és igy is jobb rosszabb periódusok váltják egymást.Rosszabbon egy-két nagyobb pattanást illetve pár kicsit értek illetve ugye még a piros foltok stb..:( 4.Ez a gyógyszer ugye nem okozhat értágulatot? 5.Ha mégis ugy döntenék hogy ahogy Ön tanácsolta kb még négy hónapig szedném a diane35öt akkor kb milyen romlásra számithatok? 6.Ez az utolsó:)Mindenképpen a ciklus 2.vagy 3. napján kell elkezdeni a szedést?Miért? Elnézést a sok kérdésért csak szeretnék minél többet megtudni mielőtt belevágok a kurába..Válaszát nagyon szépen köszönöm ujból előre is

        WEBBeteg szakértő válasza a pattanás témában

        Tisztrelt Kérdező!

        1., magzatkárosító hatású
        2., a Roaccutan egyedül szedve kb. 2-3hónapig ronthat a bőr állapotán
        3., sajnos nem lehet megjósolni, van olyan akinek egyáltalán nem okoz romlást, és van olyan akinek olyan csúnya lesz, hogy nem mer kimenni az utcára
        4., nem okoz értágulatot
        5., akkor csak minimális romlás lenne
        6., a Roaccutant bármikor el lehet kezdeni, nem kell a menstruációs ciklushoz igazodni  

         Dr. Bodnár Edina

         

         

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-13 23:11:13; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 13:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés