Hatásos-e a lézerkezelés?

Pattanás után maradt hegeimet szeretném eltüntettetni, vagy legalábbis javítani rajta. Azt szeretném kérdezni, hogy a lézerkezelés mennyire hatásos, és hogy lehet-e valamilyen mellékhatása? Hogyan zajlik? Utána tényleg kötés kerül az arcra? Olyan 4-5 heg van az arcomon.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza hegesedés témában

A lézerkezelés, a dermabrázió és a mélyhámlasztás szintén hatásos lehet, sokat csökkenhet a hegek mélysége. Mellékhatásként a bőr érzékenysége, pigmentáció szokott előfordulni.

>Az eljárás módjáról azért nem tudok nyilatkozni, mert rengeteg típusú lézerkészülék van forgalomban, mely beavatkozások eltérő procedúrával történnek.

Dr. Bodnár Edina bőrgyógyász

Kérdés: 2008. november 05., 09:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 10:51
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Tetoválás
Kedves Doktornő! Kb. 10 éves égési heg van az alkaromon.Engem nagyon zavar, mert egy buta tinédzserkori fogadásból ered.Állandóan takargatom...
Túlhegesedés - tetoválás
Tisztelt Dr Nő / Úr! Még régebben egy hasi műtét után a kezelőorvosom contractubex gélt javasolt, mert elmondása szerint egy rendellenességgel...
Lábon hegek
  Tisztelt Doktornő! A lábamon cipő által feltört hegek vannak.piros és lila szinűek.Contractubexel kezelem több hónapja de nagy változást nem...
Hegesedés
Kérem segítségét, milyen kezelés lenne célszerü: kb. 3 hete a hüvelykujjamon, közvetlen a körmömnél megsértettem  és letéptem a bőrt. Azóta...
keringési zavar
Kedves Doktornő! Köszönöm gyors válaszát. Azzal kapcsolatban irtam hogy 3 hónapja van kb egy piros heg a bőrömön ami hol elhalványul hol piros.Irta...