• Kiütések a lábon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! 24 hetes terhes vagyok és 3 napja megjelentek a lábamon közepes nagyságú piros kiütések, de csak a lábamon (bokától combig) foltokban és szétszórtan. Időközönként nagyon viszketnek is.Olyan mintha megcsípett volna valami, de fura, hogy csak a lábamon. Allergiára gondolok vagy lehet valami más oka? Sok fehérje, édesség vagy az ágynemű anyaga okozhat ilyesmit? Ma bekentem a gyermekkoromban is használt fehér ecsetelővel és Ca Sandost ittam és édesség és fehérjementes diétát kezdtem. Ezeket használhatom vagy nem? Van e jelentősége annak, hogy épp a kiütések megjelenésekor egy 3 éves kisgyermek vendégeskedett nálunk? Egyébként neki nem voltak kiütései és ránézésre semmi baja nem volt. Rubeolás voltam és azt hiszem bárányhimlős is. Előre is köszönöm a válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a csalánkiütés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Allergiás eredetre gondolok én is, amelyet bármi okozhat. A diéta jó ötlet volt, és calciumot és rázókeveréket is nyugodtan használhat. Nem gondolnám, hogy a 3 éves gyereknek lehet köze a csalánkiütésekhez.

        Dr. Bodnár Edina bőrgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-28 10:05:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 13:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés