• Csípő érzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Férjem együttlétünkkor csípő érzésre panaszkodott, másnapra piros foltok jelentek meg, és finoman lehámlott a makkjáról a bőr. Másnapra én is viszkető érzést tapasztaltam. Férjem canestennel kente be és elmúlt neki, a követekző együttlétünkkor nem is volt semmi baj. De utána megint ugyanazt érezte (nekem nem volt ekkor semmi panaszom). Előszőr arra gondoltunk hogy a termékeny időszakban erősebb a nyákom, ezt érezheti. De 8 év alatt most fordult elő előszőr, így ezt elvetettük. Talán fertőzés vagy allergiás reakció? Babát szeretnénk, így vitaminokat szedünk (én gravidát folsavval felváltva,ő cinket).Előre is köszönjük tanácsát!

        WEBBeteg szakértő válasza a gombás hüvelyfertőzés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Biztos, hogy valamilyen fertőzésről van szó, és ha Canestentől elmúlt, legvalószínűbb hogy gombás eredetű. De ha babát szeretnének, azt tanácsolom, menjenek el STD Szakrendelésre, ahol mintavétel után meg tudják állapítani, hogy mi a probléma. A vitaminokat nyugodtan szedjék!

        Üdvözlettel:

         Dr. Bodnár Edina bőrgyógyász

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-16 21:51:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 19:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés