• Csíkok a bőrön 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő! Köszönöm szépen a válaszát. Testsúly változás nem volt nálam, tehát azt kizárnám. Meg, amit láttam, hogy attól van, az inkább sötétebb, vagy vörösebb volt, nem fehér. Van egy kiskutyám, aki nyáron össze-vissza karmolt azzal, hogy felugrált rám. Igazából ezek a csíkok olyanok, mintha ő csinálta volna a körmével, csak az a zavaró, hogy nem akarnak eltűnni. Viszont volt a karomon két kisebb seb is, amit leszedem idő előtt és azoknak a helyén is ilyen fehér folt maradt, ami még szintén ott van. Lehet, hogy mégiscsak karcolások ezek? De akkor sem tartom normálisnak, hogy nem múlnak el.

        WEBBeteg szakértő válasza a bőr sérülés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Igen, valószínű, hogy sérülések nyomai, és nem mindig múlnak el, kb. 1 évig van remény arra, hogy visszafejlődjenek.

         Dr. Bodnár Edina

         

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-14 19:46:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 18:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés