• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Nemi szervemen a bőr alatt a makk részen apró piros foltok jelentkeztek, melyek utánna kifehéredtek, majd mintha lehámlana. Időnként viszkető érzésem van. A feleségemnek pedig égő, szúró érzése volt a hüvelyének az első részében. Négy évvel ezelőtt a feleségemmel amikor megismerkedtem akkor jelentkezett először ez a probléma, ismerkedésünk után kb 4 hónappal. Akkor kb 1 bő hét után magától elmúltak a tünetek és azóta nem jelentkeztek, csak most. Mi okozhatja ezt? Megismerkedésünk előtt egyikőnknek sem volt ilyen problémája. Most éppen gyermekvállalás előtt állunk, okozhat-e ez valamilyen problémát. Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező!

        A legvalószínűbb, hogy gombafertőzés okozza a tüneteket. A felesége próbálja ki a Canesten kombit, ön pedig a Canesten krémet naponta 2x 4 hétig. Ha nem múlnak panaszai forduljon személyesen bőrgyógyászhoz. A nemi szervek fertőzései zavart okozhatnak a terhesség során, vannak amelyek megakadályozzák a megtermékenyülést, és olyanok is amelyek koraszüléshez, magzati fertőzéshez vezetnek, ezért nagyon fontos az oki kezelés!

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-28 20:32:06; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 08:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: