• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! 1hónapja voltam bőrgyógyásznál, aki candibene krémet írt fel nekem, mivel két vörös folt jelent meg a makkom peremén és kicsi fehér foltok a makkom alatt... Az orvos utasítása szerint rendszeresen kenem reggel és este, de nem igazán akar eltűnni!Azt szeretném meg tudni hogy most mit tegyek ez ellen? vagy vajon mi lehet ez a betegség? A bőrgyógyász azt mondta nekem, hogy addig kell kennem ameddig el nem múlik, és hogy ez egy fertőzés, és járjak szellősebb ruhákban...De vajon ez normális hogy egy hónap után nemigazán akar eltűnni? mert szerintem nem... Ismét bőrgyógyászhoz forduljak vagy urológushoz? és vajon mi lehet ez hogyha ez a krém nem nagyon akar használni??? Más okból voltam vizelet vizsgálaton és minden érték teljesen normális!(vizelet általános, vizelet üledék) Közben lett egy kapcsolatom és nem szeretném, hogy bármit is elkapjon tőlem a barátnőm!viszont azt sem értem hogy hogyan kaphattam el ezt a betegséget mivel nemi kapcsolatom 2-3éve volt utoljára és védekeztem... válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a STD szakrendelés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nagyon sokféle fertőzés okoz ilyen tüneteket, ezért azt tanácsolom, hogy hagyja abba a Candibene krém használatát, és legalább 1 hét kezelési szünet után keressen fel STD szakrendelést, ahol mikrobiológiai vizsgálattal meg tudják állapítani a fertőzés okát.

         Dr. Bodnár Edina

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-28 20:28:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 08:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy