• Sürgős lenne

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves doktorno ha nekem teljes vizelet vizsgalatot csinaltak abbol mi derul ki? nemi betegseg ki derulhet?v gomba? nagyon fontos lenne ma a valasz mert delutan a szuleim mennek az eredmenyeimert es szeretnem tudni mire szamithatok. kerem szepen segitsen. nagyon koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a vizelettenyésztés témában

        Tisztelt Kérdező!

         A teljes vizeletvizsgálatból, ha ez magában foglalta a vizelettenyésztést is, kitenyészhetnek olyan baktériumok és gomba is, mely jelezhet nemi úton terjedő fertőzést.

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-23 10:00:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 12:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy