• Pattanás3

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Köszönöm eddigi válaszait:)Az az igazság hogy eddig már sok bőrgyógyásznál jártam(minimum 6)annak ellenére hogy a bőröm nem tartozik a "sulyos kategóriába" engem nagyon zavar az a pár pattanás is ami az arcomon van.Ez okból már kivetettem a mandulámat volt arcüreg mütétem is szedtem rá tetracyclin wolffot,diane35öt de még mindig nem az igazi.Már a roacutan kurára is rászántam volna magam de mindegyik bőrgyógyász azt mondta hogy ilyen bőrre nem szokták felirni mert még egyéb problémákat is előhozhat.Most a kérdésem az előbbi válaszához kapcsolódik.Irta hogy a sokáig szedett antibiotikum okozhatott gram negativ folliculitist és ettől is előfordulhat hogy időnként előjön pár pattanás.De sajnos én már mindegyik bőrgyógyásznak megemlitettem hogy sok antibiotikumot szedtem ez előtt és ők azt mondták hogy nem ettől van hanem vagy góc miatt vagy még ugye a diane szedése előtt hogy a faggyumirigy tultermelődésétől.Mármost a kérdésem az hogy ha mostmár nem szedek antibiotikumot ez nem mulik már el magától?Másik hogy irta hogy a szénhidrátfogyasztás is oka lehet a pattanásoknak.Számomra ez elgondolkodtató ezt nem is tudtam és az igazat megvallva nagyon sok sütit,croiassant szoktam enni de mostmár akkor ezt is mérséklem:)Még egy utolsó kérdésem lenne:Pattanást mi okozhat még ezeken kivül?Válaszát ujból előre is köszönöm:)Adrienn

        WEBBeteg szakértő válasza a pattanás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A Gram-negatív folliculitis nem múlik el magától. Más olyan dolog, amin az étrendjén változtatni tud, és tudományosan bizonyított, nincs tudomásom. (Természetesen az olajos magvak, csoki kerülendők).


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-23 10:07:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 12:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés