• Mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr. úr/nő!A honaljamon észrevettem egy csomot,ami duzzadtt és nagyon fáj,és pár nap elteltével véres gennyes váladék jött belőle.Még mindig érzem azt a csomot,de miota a váladék kijött,nem annyira duzzadtt és nem is fáj annyira,de most lett több apro kicsi pattanás.Nagyon kellemetlen mert nem tudok járni ujjnélküli poloba.És állapotos vagyok,lehet köze, mert eléggé izzadok azota.Ha valami ötlete van,hogy esetleg itthon házilag helyrehozzam,vagy valami krém van kárem irjon. Előre is köszönöm.Tisztelettel Molnár Ibolya!

        WEBBeteg szakértő válasza a faggyúmirigy gyulladás témában

        Kedves Ibolya!

        Faggyúmirigy-gyulladásról van szó, amit az izzadás elősegíthet, az izzadás pedig a terhességgel járhat. Ha nem jódérzékeny, használhat Betadine kenőcsöt (recept nélkül kapható).

         Dr. Bodnár Edina

         

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-09 20:52:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 10:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: