• Akne, pattanás, Isotrex gél

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Én egy 19 éves férfi vagyok és a problémám 13 évesen kezdődött. Megjelentek a pattanásaim, és idővel eléggé ronda lett az arcom. Azóta is küszködök ellenük. Időnként van amikor alig van rajtam, viszont most 1 hete igen aktívvá vált és elég sok göbös valami jött ki a nyakamon és az arcomon ami piros kissé gennyes is avagy gyulladt. Nagyon makacs és sosem volt az utóbbi 5 évben olyan, hogy ne lett volna egysem rajtam. Még a hátamon és a mellkasomon is akad, bár nyáron ha napozok akkor javul. 4 napja Isotrex gélt használok, mivel régebben is írtak már fel és az használt máskor is valamennyire. Ön szerint nyugodtan kenhetem továbbra is az Isotrex géllel? Eddig javulást még nem vettem észre, de azt írták több hét is eltelhet mire az Isotrex gél kifejti a hatását. Eléggé megkeserít ez az akne, pláne most 1 hete mióta újra megszaporodott. Étrendem is normális, nem eszek sok zsírosat meg olajosat se. Köszönöm a válaszát előre is! Áron

        WEBBeteg szakértő válasza a aknék témában

        Tisztelt Áron!

        Az Isotrex gél jó, de hatása tényleg 4-6 hét alakul ki, ezért addig szájon át szedhető antibiotikumot javasolnék, melyet nem lehet recept nélkül venni, csak orvos írhat fel.

         Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-09 20:48:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 10:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés