• Kipirosodott orr

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Webbeteg! Mostanában elég gyakran kipirosodik az orrom és/vagy huzamosabb ideig piros. Ezzel egyidőben vettem észre, hogy mintha hajszálerek pattantak volna meg az orromon, ami közelről elég "látványos" Mi ennek az oka? Várom válaszukat, köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a kivörösödött orr témában

        Kedves Kérdező!

        A kipirosodott orra, a tágult hajszálerek a rosacea korai stádiumát jelenthetik. A betegségek között hamarosan olvashatja a rosaceáról szóló ismerttetőnket. Addig is azonban tanácsolom a fényvédelmet, ne fogyasszon csípős, fűszeres ételeket. A dohányzás, az alkohol, a kávé, a forró ételek, italok egyaránt ronthatják ezt, az egyébként nem gyógyítható, de szépen kezelhető betegséget.

        Dr Gál Mónika bőrgyógyász-allergológus


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-04-14 15:24:15; Megválaszolva: 2011. július 27., 18:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció