Idegentest a szervezetben

Kedves Doktor Úr/Doktor Nő! Észrevettem, hogy a combom felső részén van egy sötétszínű pötty a bőr alatt, csak 1-2mm de jól kivehető volt a színe miatt. Ahogy nézegettem láttam hogy ide oda mozog nem fogja szövet. Egy tűt lefertőtlenítettem és mivel közel volt a bőröm felszínéhez nagyon egyszerűen kinyomtam a tűszúrás helyén. Egy pici, nagyon kemény barnás kavics szerű valami volt. Nem tudtam összenyomni, szétnyomni sem tűt beleszúrni a keménysége miatt. Életemben nem láttam még ilyet, valami pici idegen test lehetett. Azért fura, mert nem volt olyan sérülésem mostanában (az elmúlt jó sok évben) ami után ez itt maradhatott volna a combomban, ráadásul a belső combomon volt ahol sose horzsoltam le a bőrömet. Begyulladva egyáltalán nem volt és nem is szőrtüsző volt, ez teljesen biztos. Pár hete lehet csak itt, eddig nem vettem észre. Kérném a segítségüket, hogy Önök szerint mi lehetett ez? Koszonom elore is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza ???? témában

Sajnos nem találkoztam még hasonlóval. Amig nem lesz több ilyen, addig szerintem nem érdemes vele foglalkozni a mostani járványhelyzetben. Ha több ilyet talál a bőrében, akkor az Egyetemi Klinikát érdemes felkeresni.

Kérdés: 2021. február 26., 16:24; Megválaszolva: 2021. március 01., 14:46
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése