Érdeklődés a lehetőségekről.

Üdvözlöm! Nemrég a mellkasom bőréből eltávolítottak egy jól differenciált elszarusodó laphámdaganatot. Kezdetben pattanásnak néztem és megpróbáltam kinyomni aminek következtében vérzett is. Késöbb szemölcsnek látszott, amit patikában kapható fagyasztóval kezeltem. Kérdésem az, hogy a fent említett tényezők befolyásolhatják-e az áttét képzés lehetőségét?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza laphámrák témában

A nyomkodás segitheti a daganat szóródását, a fagyasztás nem.

Kérdés: 2021. február 24., 09:08; Megválaszolva: 2021. március 01., 14:25
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése