Mi okozhatja ezt?

Tisztelt Doktornő/Úr! Pár hónapja péniszem felső részén kidörzsölődés-szerű tünet jelent meg, viszonylag erős fájdalommal. Egy ideig csak pihentettem, gondolván, meggyógyul, de lassan egyre rosszabb lett. Felkerestem ugyan magánorvost, de sok időt nem szentelt a dolognak, csak rápillantott, és felírt egy kevert kenőcsöt, amiben volt szteroid illetve mindenféle "ölő" (baktérium, vírus, stb) . A diagnózis ez a kód volt: L3090. Ezzel kentem 3 hétig, aztán visszamentem, és azt mondta, szerinte a gyulladás oka már biztos megszűnt, pár hétig kenegessen jó minőségű bőrápolóval, és helyrejön a bőr PH egyensúlya, regenerálódik. Ez nem történt meg, kívülről is ugyanolyan, mint előtte, és pont ugyanúgy fáj is, a nemi életem teljesen ellehetetlenítve. A "kidörzsölődés" maga szerinte és szerintem is mechanikai alapú, ugyanis pl. rosszul sikerült gyerekkori műtétet követően nincs makkom, így az ilyen hatások a kidörzsölődés helyén jóval erősebbek, mint amúgy, direktebb ott az érintkezés, mint "normál esetben" Plusz adalék, hogy egyelőre feltételezhetően ismeretlen eredetű autoimmun betegségem van, amely nagyjából minden izületemet tönkretette, ezt csak azért írom le, hátha lehet valamiféle összefüggés. A magánorvosom most jó ideig szünetel az ünnepek miatt, meg amúgy sem vagyok teljesen megelégedve vele, ezért is írtam Önnek is, hátha tud adni valamilyen ötletet vagy irányvonalat, ami a leírás és a kép alapján lehetséges lehet. Előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza penis témában

Az az igazság, hogy a kép alapján nem látok már gyulladást a penisen. Megpróbálhatja Curiosa géllel kenni, ami regenerálja a bőrt.

Kérdés: 2020. december 30., 01:55; Megválaszolva: 2021. január 19., 14:51
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Csomó a péniszen
Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Három hónapja van a péniszemen egy kb. fél centiméteres csomó, amely a bőrrel együtt mozog. Kezdetben csak egy...
makkon gyulladás szerű hámosodás
Gomba a makkon?
Tisztelt Doktornő! Tanácstalan vagyok. Volt felfázásom, amire oxfloxacin hatóanyaqgú gyógyszert kaptam, s háziorvosom szerint elmúlt. A kép a...
makkon lévő folt
Tisztelt Doktornő! Pár napja, a képen látható, fehéres közepű vöröses folt jelent meg a makkomon. Nem fáj, nem viszket, nem érzékeny, homogén...
Férfi intim higiénia
Tisztelt Hölgyem/Uram! A kérdéseim: 1. A férfiak a végbélnyílásuk területét hogyan tartsák tisztán? Csak vízzel vagy tusfürdővel is...