Gomba a makkon?.02

Tisztelt Doktornő! Tanácstalan vagyok. Volt felfázásom, amire oxfloxacin hatóanyaqgú gyógyszert kaptam, s háziorvosom szerint elmúlt. A kép a gyógyszerszedés után készűlt egy héttel. Megjelent ,s pár nap múlva elmúlt. Viszont azóta is kisebb apró pöttyök jelennek meg a makkomon. Viszketnek. Canesten, canesten péus,exoderil megszünteti a viszketés, de a pici pöttyoket nem. Bőrgyógyászhoz idén már nincs hely. Mi a tanácsa? Mi lehet? Elküldöm a képet újra. Tisztelettel. Köszönettel András

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a témában

Az antibiotikum okozhatott gombás fertőzést a makkon. Kezelje Travocort krémmel.

Kérdés: 2020. november 23., 23:21; Megválaszolva: 2020. november 30., 12:32
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?