arc serules

Kedves Dr no! A kerdesem arra vonatkozna, hogy atestem egy az arcesztetikusom alltal javasolt..hiarulonos arc toltesen. Ezen beavatkozas folyaman az arcom egyik oldalan szepen siklott ez a kanul amit hasznaltak. Azonban a masik oldalon fajdalmas volt es olyan erzetet kelttet mintha egy erosebb szoveten haladt volna keresztul. Ez aztan egy hosszanti duzzanatot es a kozepen dudort hagyott az arcomon,.. Folyamataban olyan erzetet keltve mintha lila lenne ott egy er. Ezen arc toltes maajusban tortent.Az elos pillanatol kezdve utaltam en nem szerettem volna ilyet az orvos javasolta..es sajnos hallgattam ra. Szenvedtem tole azonban nem akartam artani magamnak a hiarulolnt kioldo anyaggal. Mostanra azonban nem birtam tovabb,,..igy ugy emlekszem hetfon ki lett oldva. Az anyag feloldodott viszont a helyen valoban egy lila folt maradt es egy dudor tovabbra is. Nagyon aggaszt. nincs idom borgyogyaszhoz menni holnap. Szeretnem megkerdezni, hogy ezen kozmetikai kanul..ami amikent emlitettem mintha egy erosebb szovetet szakitott volna at..tud barmely komolyabb karosodast okozni az arcon..,?? szovet elhalast vagy barmit? Ezen kivul ez a lilas folt el fog mulni?A dudor resznel mintha egy csomo is lenne..de lehet ezt csupan bebeszelem magamnak. Mivel lehetne ezt kezelni.,? Aggaszt, hogy en ezen arc toltes azaz majus ota ugy lattam..mintha lilas lenne ott az er,,.most kioldvan valoban egy lilas folt maradt ott..,az ha ez esetleg azota be van lilulva..,aggaszto szamomra. Tud ez a kanul amit ilyen beavatkozasokhoz hasznalnak kart okozni az arc szovetben? Mert en ugy ereztem mintha atszakitott volna valamit..,vagy egy sokkal erosebb szoveten vezettek volna at mint a masik oldalon. Egy orvos megnezte azonban nem borgyogyasz ..igy aggodom el fog e mulni es, hogy tudott e ez a kezeles barmily komolyabb karosodast okozni..illetve nem lehet e ott valami fertozes barmi..amiert ez az enyhen belilut allapot lathato...foleg ha esetleg majus ota fent all aminek meg van a lehetosege. Varom a valaszat elore is nagyon koszonom. Tovabbi szep napot!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a töltés témában

A kanül, főleg ha vékony okozhat ér-és idegsérülést, de ezek általában nem szoktak maradandóak lenni. Fertőzéses szövédmény is járhat ilyen tünetekkel. Én azt gondolom, hogy forduljon továbbra is bizalommal a hialuronsavat beadó orvosa felé, mert a szövődményeket is fogja tudni kezelni. Addigis szedjen C-vitamint és kenje árnika krémmel a területet.

Kérdés: 2020. november 15., 22:25; Megválaszolva: 2020. november 23., 10:58
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Mi lehet az?
Hámló mellbimbó - Paget kór?
Kiütések az arcon