fejbőr szemölcs

Kedves Doktornő! Korábban írtam Önnek egy sebhorreás szemölcs kapcsán, ami a fejbőrön jelent meg. A napokban éreztem hogy felpuhult, és ma egy óvatlan mozdulat következtében félig levált. Nem piszkáltam, hajmosáskor is figyeltem rá, de tartok tőle, hogy a napokban így akár alvás közben teljesen le fog válni a fejbőrről. Mit javasol? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel, Péter

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza verruca seborrhoica témában

Kedves Péter!

Semmi baj, ha teljesen leesik is. Betadine oldattal ecsetelje be, nehogy elfertőződjön.

Kérdés: 2020. szeptember 18., 19:41; Megválaszolva: 2020. szeptember 21., 11:22
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése