• Pigment folt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nö/Úr! Kislányomnak születése óta van egy nagyobb pigmentfolt a combja hátsó felén. Nyáron nap hatására sötètebb, télen vilàgosabb, de jól làtható kb 3-4 cm nem szabályos folt (fotó) Az lenne a kérdésem, hogy ezt kell-e börgyógyàsszal ellenöriztetni, vagy ártalmatlan jelenség? Köszönettel: Szilvia

        Dr. Bodnár Edina válasza a anyajegy témában

        Sajnos a fotót nem tudtam megnyitni. A születéskor óta meglévő pigmentfoltokat évente érdemes ellenőriztetni, illetve nagyon fontos a mechanikai- és fényvédelem.


        Kérdés: 2020. szeptember 03., 21:20; Megválaszolva: 2020. szeptember 14., 10:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!
        Körömgombától szenved?