• Viszketés, sebesedés.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv. A problémám a következő lenne. 1.5 éve fennáló probléma ami nagyon ritkán meg is szünik van hogy csak enyhül van h fokozódik. A tarkómon, könyökökön, pénisztövén, farpofák között és a térden fellelhető a porbléma. Ami apro pici holyagok nem pirosak csak egyszerűen kitüremkednek sűrű hólyagok kb egy 50 forintos érme nagyságú területen sok apro(mint egy gombostű feje) hólyag keletkezik mely viszket és gyakran enyhe átlátszó gennyes váladék folyik ki vakarás hatására. Vakarás hatására sebeslesz és varas. A farpofák közt valamivel nagyobb, a pénisz tövén csak 1-1db látható egészen apro, a térden könyökön sok kis apro egy 50 forintos nagyságnyi területen. Forró víz hatására viszket bár ez lehet hogy a szuhanyzó vízsugara miadt van. Ami fontos még, hogy édesapámnak is van ilyen a könyökén, neki joval nagyobb felületen de csak a könyökén. De mi nem élünk együtt, nem ugyan azokat esszük isszuk. Viszont mind a ketten taxisok vagyunk. Lehet hogy ez azzal függhet össze? Mi lehet a baj? És valyon mi rá a megoldás? Köszön a válaszát. Remélem okosabb leszek hamár a bőrgyógyász konkrétan nem foglalkozott velem. Remélem közelebb kerülök a megoldáshoz. Köszönöm a segítséget.

        Dr. Bodnár Edina válasza a psori témában

        A tünetek lokalizációja és a családi halmozódás miatt leginkább pikkelysömör merül fel. De a tünetek jellege inkább allergiás mechanizmusra utal. Keressen fel személyesen bőrgyógyászt.


        Kérdés: 2020. augusztus 27., 14:18; Megválaszolva: 2020. szeptember 07., 12:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: