Hailey Hailey betegség

Tisztelt Doktornő, Sajnos ebben a betegségben szenvedek (megállapítva 1994 lett) . Elég sokáig tünetmentes voltam. De az elmúlt években elég aktív lett a bőrproblémám. Mellette vagy egy vastagbélgyulladásom is ami miatt medrolt szedtem és szedek is kúraszerűen.Ilyenkor eltűnik a bőrbetegségem is. Eléggé zavaró mert sportolok és így elég kellemetlen. Voltam több bőrgyógyásznál (Utóljára két éve a Semmelweis bőrklinikán) is de mivel nem találkoztak a betegséggel így csak az orvosi könyvekben leírtakat tudták velem közölni mivel a betegséggel nem találkoztak eddig. A kérdésem az lenne, hogy hol lenne érdemes orvost keresnem aki már találkozott a betegségel és érdemben tud segíteni a kezelésben.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza hailey-hailey témában

Kedves Kérdező!

Azt nem tudom elképzelni, hogy a SOTE Bőrklinikán ne találkoztak volna Hailey-Haileys beteggel. A Debreceni Egyetem Bőrgyógyászati Klinikán Dr. Remenyik Éva Professzornő több ilyen beteget kezelt, hozzá fordulhat bizalommal.

Kérdés: 2020. augusztus 19., 12:41; Megválaszolva: 2020. augusztus 25., 12:45
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Artrózis és bőrbetegség
Tisztelt Doktornő! Kb. három éve kezdődött a comb belső felén piros kidörzsölés. Ezt felülfertőződés követte. Többször jártam...
Melanóma eltávolítás után milyen...
Mi ez a lilás duzzanat sérülés...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás