Elváltozás a péniszen

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! A makk tövében szemölcs szerű fehéres papillák találhatók, melyek hosszabb idő után sem múlnak. Fájdalom nem jár vele, a szexuális aktivitást sem befolyásolja fizikailag, esztétikailag kellemetlen. Valamilyen módon kezelhetők, vagy eltávolíthatók ezek?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a Penis témában

A leírás alapján HPV okozta szemölcsei lehetnek. Condyline ecsetelővel kezelje otthonában. Amennyiben nem múlnak a kinövések, folyékony nitrogénnel le lehet fagyasztani vagy lézerrel eltávolítani.

Kérdés: 2020. július 22., 20:21; Megválaszolva: 2020. augusztus 08., 07:26
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Hámló mellbimbó - Paget kór?
Kiütések az arcon
Kinyomhatatlan pattanás
Hpv szemölcs
Bőrbetegség