Lehet-e kezdeni valamit ezzel a foltocskával?

1-2 éve szerettem volna egy szemöldök sminktetoválást készíttetni, de nem merték megcsinálni a szemöldököm alatt áthaladó piros foltocska miatt, ami tűzfolt szerű és születésem óta ott van. A kérdésem az lenne, hogy mi lehet ez és mitől van, illetve el lehet-e valamilyen módon tűntetni vagy végleg le kell mondanom a tetoválásáról? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a Tűz folt témában

Sajnos fotót nem kaptam a kérdéshez. A bőrben lèvő tágult ereket lézerekkel el lehet halványítani, tüntetni.

Kérdés: 2020. július 03., 18:26; Megválaszolva: 2020. július 24., 11:06
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?