Anyajegyek

Kedves Doktor Nő/Úr! Elég sok anyajegyem van, illetve jelennek meg újak! Tehát nem javasolt a napozás, viszont szeretném, ha lenne egy kis színem. Ezért elkezdtem szedni a beta solar nevezetű vitamint, ami elvileg önmagában is színezi a bőrt a béta karotni tartalma miatt. Viszont az lenne a kérdésem, hogy a béta karotin befolyásolhatja e az anyajegyek növekedését? Szóval jöhet ki több anyajegy rajtam ez miatt?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a béta karotin témában

A béta karotintól nem fog több anyajegye megjelenni, mert ez a hatóanyag védi is a bőrt a napfény okozta károsodástól.

Kérdés: 2020. június 25., 10:43; Megválaszolva: 2020. július 03., 23:01
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?