Hirdetés
      • Szemölcs a hímvesszőn

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! A péniszemen nemrég kisebb szemölcsök jelentek meg, egész pontosan 3 db (nagyjából 2-3 mm), minden előzmény nélkül, és az utóbbi időben, mintha kicsit nőttek volna. Nemi életem csak a párommal történik, akivel 2,5 éve vagyunk együtt, de neki nincsen ilyen jellegű panasza. A szemölcsökön kívül más panaszom, tünetem nincsen, se viszketés, se pirosodás. A helyzetre való tekintettel nem szívesen mennék most személyesen bőrgyógyászhoz, tudna esetleg ajánlani házilag valami kezelést? Köszönettel, Krisztián

        Dr. Bodnár Edina válasza a HPV témában

        Valószínű, hogy HPV okozza a kinövéseket. Sajnos otthoni, recept nélkül kapható hatékony kezelést nem tudok ajánlani.


        Kérdés: 2020. április 20., 20:07; Megválaszolva: 2020. április 30., 21:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: