• Ekcéma, Gombás fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó Napot Kívánok Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy Decemberben volt egy futó kalandom, és két-három hét múlva el kezdtek jelentkezni a tünetek, Fityma részén ki van rügyezve, bőrelváltozás látható, makk peremén is bevörösödik, lankadt állapotban alig látható a piros foltok, de a merev állapotban van akkor megtekinthető tisztán a telje fityma részén, voltam vele Bőr és Nemi-beteg szakrendelésben, nem találtak semmit sem, voltam STD szűrésen, de ott sem találtak semmit, negatív lett minden teszt. Nem hinném, hogy bőr irritációról lenne szó, mivel már Január óta fen áll ez a helyzet. lehetséges volna, hogy össze szedtem egy furcsa élesztőgombát ami megtámadta a nemi szervemet, vagy esetleg a testemben elszaporodhatott az élesztőgombák és így alakult volna ki. Csatoltam önnek egy fényképet, kérem legyen szíves nézze meg és mondja el a véleményét. Nagyon Köszönöm!

        Dr. Bodnár Edina válasza a gomba témában

        Én úgy gondolom, hogy gomba fertőzés okozza a panaszait, de sajnos képet nem kaptam a kérdéshez.


        Kérdés: 2020. április 13., 11:59; Megválaszolva: 2020. április 23., 17:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.