Duzzanat a hímvessző tövénél

Tisztelt Doktornő, Három hete vettem észre, hogy egy kisebb duzzanat (kép csatolva) jelent meg a hímvesszőm tövénél. Alakja pattanáshoz hasonlít, valamivel talán nagyobb, mint egy átlagos, kicsit nyújtottabb, ovális. A bőr felszínével mozog, nem fáj, nem viszket, csak ott van. Olyan, mint egy megéretlen nagyobb pattanás. Barátnőmmel élek nemi életet, neki semmilyen panasza nincs, gyakran jár nőgyógyászhoz más, nem fertőzéses okból. Rendszeresen tisztálkodom, 3 hónapja epiláltam utoljára. Gyógyszerek közül, aszpirint szedtem többször keveset az időjárás változás miatt. Háziorvosom a vírusra való tekintettel nem fogad, így nem tudok most hova menni, ezért írok itt Önnek. Köszönöm szépen a válaszát előre is! Tisztelettel, Korpádi Dániel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza nemi szerv témában

Kedves Dániel!

Sajnos képet nem kaptam a kérdéshez. A leírás alapján HPV okozta condyloma vagy szőrtüszőgyulladás lehet. Elsőkörben kezelje Fucidin krémmel. Ha nem múlik el, akkor forduljon személyesen bőrgyógyászhoz.

Kérdés: 2020. április 07., 11:41; Megválaszolva: 2020. április 10., 18:40
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése