• Anyajegy vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Egy évvel ezelőtt, anyajegy vizsgálat során eltávolításra javasoltak egy anyajegyemet, ami a lábszáramon volt. Ez meg is történ, a szövettan szerint sikeres volt az eltávolítás. A bőrgyógyász szerint az basalióma volt. Most az alkaromon kezdett el nőni egy hasonló forma, aminek kezdeményei régebben is ott voltak, de korábban nem nagyon ütött el a környezetétől. Ez az anyajegy lapos, a bőrrel azonos tapintású. Van mellette egy másik "képződmény", ami szintén régen ott van, ez nem változott már régen. Ez, kicsit olyan, mintha egy pattanás lene, vagy elzáródott bőrpórus. Kicsit kiemelkedik és kissé csomószerű, mintha ki lehetne nyomni. Amennyiben lehetséges, (a járványhelyzetre való tekintettel) kérem hogy fénykép alapján mondja el véleményét. Köszönettel

        Dr. Bodnár Edina válasza a seborrhoeas keratosis témában

        A kép alapján én ezeket jóindulatú elváltozásoknak, seborrhoeás keratosisnak látom. Persze személyes vizsgálattal tudnék biztosat mondani.


        Kérdés: 2020. március 27., 12:55; Megválaszolva: 2020. április 01., 17:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció