• Anyajegy

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! 20 hetes kismama vagyok és a terhességem alatt sok kis apró szemölcs illetve egy anyajegy jött ki a bőrömön. Nem emlékszem rá,hogy ott lett volna igaz nem is figyeltem. A pocakomon van, egészen pici. Megpróbáltam jó fotót csinálni. Járok rendszeresen Bőrgyógyászhoz, szűrésre de a jelen vírusos helyzetben nem rendel. Nagyon aggaszt! Köszönöm válaszát!

        Dr. Bodnár Edina válasza a anyajegy témában

        Sajnos a csatolt fotót nem tudtam megnyitni, ezért nem tudok véleményt mondani. Ha Debrecen környékén lakik, és szeretné, április 6.-án este meg tudom nézni (a www.drbodnaredina.hu-n tud online bejelentkezni).


        Kérdés: 2020. március 17., 19:46; Megválaszolva: 2020. április 01., 16:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció