Spinalióma

Tisztelt "WEB DOKTORNŐ" Bal arcomon spinalioma kimetszése történt. A műtétet követő szövettani leletet mellékelem. Nyaki ultrahang és röntgen leletem negatív. Vajon szükséges kontrollvizsgálat a későbbiekben esetleges áttétek miatt? Ha igen, akkor milyen? Derék és csípő panaszok miatt folyamatban volt egy gyógyfürdő kúrám, amit a reumatológus orvos nem enged folytatni, mert daganatos betegek nem mehetnek gyógyvízbe. Én úgy gondolom, hogy meggyógyultam a műtétnek köszönhetően. A gyógyvíz esetleg elősegítheti hogy kiújuljon a daganat vagy áttét alakuljon ki az eltávolított spinalioma miatt? Köszönöm szépen a válaszát! Mária

Dr. Bodnár Edina válasza Spinalioma témában

Évekig rendszeres nyaki ultrahang és mellkas röntgen kontroll lesz szükséges. Ez a gyógyfürdő kérdés nagyon bizonytalan, mivel a daganat az arcon volt, nem gondolnám hogy fokozza az áttétképződést.

Kérdés: 2020. március 05., 15:52 ;Megválaszolva: 2020. március 17., 20:43
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Bőrsérülések ujjakon
Fejbőrön barna foltok
Hónalj nyirokcsomó duzzanat
Mohs műtét
Kiütésszerű pöttyök hasi öv...