Páromnak zöld folyása van.

Kedves Doktor Nő! Kérdésem lenne hogy mára a páromnak Zöld folyása lett (büdös,zöld folyás) múlt héten már panaszkodott hogy fáj a vizelés azt hitte csak felfázás gondolom nem az lett belőle. Ez tényleg csak szexuális úton terjed ez a dolog? Illetve mi a teendő általában mi a kikezelés módja ennek a dolognak mert múlt hónap előtt volt egy ilyen kezelésünk. De akkor elmúlt. Nem voltunk wellness, hotel, strand, fürdőn sehol azóta és mégis kijött ez a dolog és nagyon kellemetlen. Meg olvastuk hogy nemi úton terjed ami kizárt mindkettőnknél . Gondolom ezt kezeltetni kell de nekem annyi bökkenő van a dologban hogy most 16.-án kapom meg a lyssa virus elleni 4. oltást. És nem tudom ezt befolyásolná e ha felirnak antibiotikumot akármit kenőcsöt. Várom válaszát! Üdvözlettel MD

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza folyás témában

Bűzös zöld folyást baktérium okoz, ezért tenyésztés alapján kellene kezelést kapniuk. Az antibiotikum szedés nem befolyásolja a veszettség elleni oltást, nyugodtan mehet a kettő együtt.

Kérdés: 2019. december 04., 14:09; Megválaszolva: 2019. december 10., 11:46
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Furcsa alakzat a bőrön
Örökletes hajhullás
Körömgomba
Fogamzásgátló-szüneteltetés