Gyulladás

Tisztelt Doktornő/ÚR! 37-éves nő vagyok, a fenekemen csúnya gyulladásos pöttyök vannak, a fűl és fog gyulladásomra kaptam egy DALACIN-C nevü gyógyszert. Mindkét alkalommal teljessen elmúlott a gyulladásom.Lehetséges ez? Szedhetem ezt a gyógyszert több alkalommal is? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza gyulladás témában

Tisztelt Kérdező!

A Dalacin C egy antibiotikum, amely nemcsak fogászati és fül gyulladásokra jó, hanem bőrfertözésekre is, és több alkalommal is lehet szedni, De ha csak a bőre miatt szedné, akkor a Dalacin C nevű gyógyszer hatóanyaga van oldat és krém formájában is!

Üdvözlettel:

Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2008. augusztus 17., 20:24; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 08:27
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Furcsa alakzat a bőrön
Örökletes hajhullás
Körömgomba
Fogamzásgátló-szüneteltetés
Kiütések a tenyéren