Véraláfutás?

Kedves Doktornő! A képeken látható nem viszkető foltok jelennek meg rajtam , de nem ütöttem meg magam, nem ért sérülés. Néha bizsergés félét is érzek a lábamban. Voltam laborban (háziorvos küldött), trombocita, pajzsmirigy rendben, enyhe vérszegénységem van, egyéb eltérés nincs. Mi a véleménye? Köszönöm !

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a bevérzés témában

A bőrben lévő kiserek sérülékenyek valami miatt. Szedjen nagy dózisban C-vitamint és Rutascorbint az érfalak erősítése céljából.

Kérdés: 2019. november 21., 20:31; Megválaszolva: 2019. november 26., 14:46
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Zsírmirigy kifakadása
Vitilligo, vagy más betegség jele ez
Bőrbetegsèg,szàjzùgnàl kiütès
Mi a teendő?
makkon gyulladás szerű hámosodás