• Csalánkiütés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv Valamiféle csalán kiütésem van, voltam dokinál először Lordestin 5mg írt és egy kenőcsöt, ami sajnos semmit nem használt,így vissza mentem újabb kenőcsöt és gyógyszert írt ( Lendin 20mg és ELOCOM kenőcsöt, sajnálatos módra ez sem használ, a foltok a testemrol nem tűntek el sőt egyre több lett, minap lehet viccesnek hangzik, de megittam 3 doboz sort és kis idővel kezdek eltuni a piros kiütéseim, nem értem ezt az egészet milyen közé lehet a sörnek..?? Kezhatamrol teljesen eltűntek a piros foltok, karom belső felén is kezdték eltuni, hasamrol lábamról látványosan eltűntek, az orvos javaslata ne igyak alkoholt, ne egyek tejterméket és kerüljék a fehérjékben gazdag étrendet,megpróbáltam de semmi eredmény,így a sör hatására kezdek megszűnni kérdésem hogy mi lehet a gond és hogy lehetséges hogy pont a sörtől szűnik meg nem pszhies a gond, előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Bodnár Edina válasza a Urticaria témában

        Az idegrendszer is hat a bőrtünetekre. Ki kellene vizsgálni mitől jönnek ki a tünetek. Első körben góckutatás kellene, amit a háziorvos el tud végeztetni. Az antihisztamint szedheti reggel-este, vagy kombináltan is.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2019. szeptember 18., 14:10; Megválaszolva: 2019. szeptember 30., 08:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: