Hirdetés
      • Anyajegy

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Hölgyem/Uram! Segítséget szeretnék kérni. 2 hónapja látogattam meg a bőrgyógyászatot ellenőriztetni az anyajegyeimet. Az orvos nem volt túlságosan figyelmes. Maximum 2 percig vizsgált, majd megállapította, hogy mindegyik egészséges, pedig meg sem nézte az összeset. A lábamon található egy nagyon pici kb 2 mm-es folt, melynek a közepén van egy nagyon sötét rész. Kérdésem az lenne, hogy utalhat-e bármi komolyra ez a sötét rész, illetve Ön szerint keressek fel másik bőrgyógyászt? Köszönöm!

        Dr. Bodnár Edina válasza a Anyajegy témában

        A kép alapján nem látom daganatos anyajegynek, de persze biztosabbat csak dermatoszkopos vizsgálattal lehet mondani. Ha ezt az anyajegyet nem nézte meg a bőrgyógyász, akkor érdemes megnézettetni.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. július 22., 11:00; Megválaszolva: 2019. július 24., 23:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: