• Elváltozás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Intim területen jelent meg egy véranyajegynek diagnosztizált elváltozás,amely viszonylag gyorsan (1-2hónap)alakult ki és most keményebb gombóc formájában feszíti az adott területet.Bőrgyógyász szakorvossal konzultáltam,ő azt mondta,hogy ez nem fajul rosszindulatúvá.Ha zavar akkor sebészeti kimetszés javasol.Az Ön véleményére is kíváncsi vagyok.Valóban megnyugodhatok,h ebből nem lehet nagyobb,rosszindulatú probléma?Illetve sebészeti megoldáson kívül választható esetleg a lézeres eltávolítás?Pár anyajegy már eltávolításra került rólam,rendszeresen járok ellenőrzésre.(Az egyik anyajegy diagnózisa dysplasticus naevus volt)Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm!

        Dr. Bodnár Edina válasza a angioma témában

        Ha véranyajegyről van szó, akkor elsősorban a lézeres vagy elektrokauterrel való eltávolítást javaslok. Ezek az elváltozások nem nagyon szoktak malignizálódni.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. június 07., 08:29; Megválaszolva: 2019. június 17., 16:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: