Ipl szörtelenítő

Kedves Doktornő Vettem egy Ipl szőrtelenítő készüléket. Születésem óta van egy barna folt a lábamon. Nem tudom, hogy ez anyajegy vagy pigment folt. Nem domborodik ki. Az a kérdésem, hogy az ipl szörtelenítőt használhatom-e ezen a területen vagy inkabb hagyjam ki? Beütöttem a labamat es lett egy kék folt a lábamon, itt is hasznalhatom a gépet? Válaszát köszönöm! Szandi

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza IPL témában

A születéskori pigmentált lézión semmiképp ne használja az IPL készüléket. A sérülés felett sem tanácsos, mert bebarnulhat a terület.

Kérdés: 2019. június 02., 22:25; Megválaszolva: 2019. június 06., 14:28
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Vegleges szortelenites daganat utan
Tisztelt Doktor ur/Doktorno! Végleges (IPL,SHR vagy lezeres) szortelenitesen gondolkodom,viszont 2018 szeptembereben papillaris carcinoma miatt a...
medrol mellekhatasai
Kedves Doktor no, par honapje diagnosztizaltak autoimmun hepatitisszel. kezeleskent medrolt kell szednem. napi 16 - 4 mg-ot, az adagok az allapotom...
Fotodinámiás terápia
Szeretném tudni hogy mi...