• Börgyogyászat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A homlokom és a szám körül egy barna szabálytalan folt jelent meg mely naprol napra sötétedik nagyon zavar.Szoláriumba nem járok ,sosem jártam kérem segitsen,hogy mi lehet ez a folt .probaáltam hámlaszto krémet de nem javult .köszönöm

        Dr. Bodnár Edina válasza a barna folt témában

        Valószínűleg hormonális oka van, vagy gyulladás utáni hyperpigmentáció. Érdemes elmennie laborra, hasi ultrahangra és nőgyógyászhoz. Helyileg a Skinoren krémet ajánlom. Nappalra használjon magas (50+) faktorszámú fényvédő krémet.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. április 09., 17:51; Megválaszolva: 2019. április 16., 15:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: