• Fejbőr probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem/Uram! Egy ideje elkezdett kiszáradni, és viszketni a fejbőröm. Próbaltam kenni shea vajjal, de nem lett jobb. Próbáltam korpasodás elleni szereket, de azok se használtak. Az utóbbi időben minden hajmosas utan 1-2 napig látványosan ki van száradva a fejbőröm. Tartok tőle, hogy nem egyszerű korpásodásról van szó. Talán ekcéma, gomba? Érdeklődnék, hogy mi lehet a probléma, illetve mit lehetne ellene tenni? Mellékelten küldök képet, ahol látszik a probléma. Válaszukat előre is köszönöm! Tisztelettel: Vivien

        Dr. Bodnár Edina válasza a fejbőr témában

        Kedves Vivien! Sajnos képet nem kaptam a kérdéshez. A leírás alapján inkább allergiás eredetű a panasz. A Clobex sampont ajánlom.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. március 16., 21:07; Megválaszolva: 2019. március 20., 16:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: