• Nincs

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv! Egy olyan panaszom lenne hogy úgy tünik hogy egy nemi úton terjedő gombás fertőzést kaptam el . Már lassan 3 hónapja nem múlik el ezt nem tudom a helytelen kezeslés miatt nm mult el ,mert volt mikor 3napig kentem cantesten krémmel és el múlt a vörösödés de parnap múlva vissza tértek a tünetek . Igazaból a panaszok az vörösödés a fitymán és alatta a bőrőn viszkető égető érzés de fehér folyadék az nincs . 3 hónapja ez nem múlik el mostanaban van az hogy, szex után fáj a hímvesszőm és mégjobban be vörösödik a fitymám . Ebben szeretnék segitséget kérni hogy ,hogy kezeljem vagy milyen gyógyszerrel kezeljem Köszönöm .

        Dr. Bodnár Edina válasza a gomba témában

        Canesten vagy Travocort krémmel kezelje egyfolytában 2 hétig.


        Kérdés: 2019. március 07., 22:51; Megválaszolva: 2019. március 20., 14:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.