Hirdetés
      • Fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        2 honapja antibiotikum hatasara keletkezett egy gombas fertozesem. Ezt nogyogyasz ki kezelte. Kaptam huvely kremet es gyogyszert is. Tunetmentesse valtam. Majd parommal az aktus utan a parom peniszen voros pontok jottek elo ezek 3-4 napon belul eltunnek de minden aktus utan felbukkanak nem faj nem viszket neki. Ennek ellenere en tovabbra is tunetmentes vagyok. Mi okozhatja ezt? En vagyok tovabbra is az okozoja ennek?

        Dr. Bodnár Edina válasza a candida témában

        A normál hüvelyben is állandóan ott vannak a Candida gombák különböző mértékben, ami panaszt okozhat a párjánál. A párja használjon Canesten krémet.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. február 27., 15:19; Megválaszolva: 2019. március 20., 13:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: